Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون آسرایی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره چگونگی حمایت از موسیقی در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر شرایط کشور به گونه ای آشفته شده که مردم به آهنگ های ریتمیک علاقه نشان می دهند. فضای دلاری و افسارگسیخته برجام باعث شده تا مردم بیشتر به سمت آهنگ های شاد گرایش داشته باشند.

وی ادامه داد: فضای سیاسی و اقتصادی فعلی جامعه به گونه ای شده که مردم ترجیح می دهند برای بی خیالی از آشفتگی های روزمره آهنگ های شاد و ریتمیک را گوش دهند و نسبت به تولید آثار ماندگار کمتر از خود تمایل نشان می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواننده آهنگ «خاطره» با اشاره به اینکه حمایت از موسیقی به دلیل اعتقادات مختلف در کشور دشوار است، یادآور شد: در کشور ما برخی از افراد موسیقی را حرام می دانند و به هیچ وجه نمی خواهند که از این هنر حمایتی انجام شود.

آسرایی همچنین با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند در حوزه موسیقی حمایت های ویژه ای از هنرمندان داشته باشد، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید از همه هنرمندان در عرصه های مختلف موسیقی حمایت های ویژه ای داشته باشد.

وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند گروهی از هنرمندان زبده را گردهم جمع کند تا بتوانند در این حوزه آثاری ماندگاری تولید کنند. این وزارت خانه در حوزه موسیقی تولیدات خاصی تا کنون نداشته است.

از آنجایی که نهادی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه موسیقی تولیدات خاصی را نداشته است، بیشتر تهیه کنندگان و خوانندگان به دنبال بعد تجاری و درآمدزایی موسیقی هستند

خواننده آهنگ «خاطره» با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر تهیه کنندگان به موسیقی نگاه تجاری دارند، گفت: از آنجایی که نهادی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه موسیقی تولیدات خاصی را نداشته است، بیشتر تهیه کنندگان و خوانندگان به دنبال بعد تجاری و درآمدزایی موسیقی هستند.

آسرایی همچنین با اشاره به اینکه از نگاه درآمدزایی برخی هنرمندان نمی توان ایراد گرفت، اظهار کرد: وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور به گونه ای است که نمی توان از افرادی که می خواهند درآمدزایی کنند، ایراد گرفت. آنها هم دیدگاه خودشان را دارند و این مشکلات با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممکن می شود.

وی خاطر نشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال های گذشته در حوزه موسیقی پاپ تولیدات بسیاری نداشته است، شاید در سایر حوزه های موسیقی تولید داشته باشد اما در این حوزه هیچ تولیدی نداشته است.

**استارت تولید آلبوم جدید را زده ام

خواننده آهنگ «خاطره» درباره آخرین فعالیت های خود، اظهار کرد: هفته قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به مدت سه شب در شهرهای مختلف ایران از جمله اراک و بروجرد کنسرت برگزار کردم.

آسرایی ادامه داد: در حال حاضر می خواهیم تولید یک آلبوم با ده یا یازده آهنگ را آغاز کنیم. مدیر هنری این آلبوم بهروز صفاریان است که چند آهنگ را هم تنظیم می کند.

وی خاطر نشان کرد: در این آلبوم ترانه سراهای مختلفی با ما همکاری کرده اند اما برای اولین بار در این آلبوم از ترانه مریم حیدرزاده استفاده کرده ایم.

** پیشنهاد می کنم دانشگاه آزاد اسلامی به تولید موسیقی کمک کند

دانشگاه آزاد اسلامی به افزایش افراد با سواد در جامعه کمک های بسیاری کرده است

خواننده آهنگ «خاطره» درباره نقاط ضعف و قدرت دانشگاه آزاد اسلامی و تأثیر این دانشگاه در ارتقای سطح فرهنگ در کشور، گفت: خود من در خارج از کشور درس خوانده ام و نزدیک به 5 روز ثابت به دانشگاه می رفتم اما با توجه به شنیده ها متوجه شدم که کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی در2 الی 3 روز در هفته تشکیل می شود. این موضوع تا حدودی برایم تعجب آور بود.

آسرایی همچنین به نقاط قوت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به افزایش افراد با سواد در جامعه کمک های بسیاری کرده تا در حال حاضر تعداد فارغ التحصیلان ما بسیار بیشتر از گذشته هستند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: اجرای موسیقی در دانشگاه های کشور ممنوع است اما من پیشنهاد می کنم نهاد بزرگی مانند دانشگاه آزاد اسلامی به تولید آثار ماندگار در حوزه موسیقی به ویژه موسیقی پاپ کمک کند.

503

فریدون آسرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عشق یعنی حوزه موسیقی موسیقی پاپ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فریدون آسرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عشق یعنی حوزه موسیقی موسیقی پاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • اسماعیلی: مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • هنری که لاکچری شده!
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد