Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون آسرایی با اشاره به اینکه مسئله بیمه هنرمندان در کشور ما هیچ‌گاه جدی گرفته نشده و اکثریت بیمه نیستند، به اهمیت این موضوع تأکید کرد و گفت: کاش در دولت جدید همه هنرمندان بیمه شوند.

فریدون آسرایی خواننده موسیقی پاپ در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: این روزها به واسطه شیوع ویروس کرونا در کشور در استراحت کامل به سر می‌بریم اما به شخصه امیدوارم همکارانی که در این دوران کار می‌کنند با مشکلی مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تغییراتی که در مدیریت عرصه موسیقی به واسطه تغییر دولت صورت می‌گیرد قطعاً تغییراتی را شاهد هستیم اما کلیات همواره همان چیزی است که همیشه بوده و این کلیات به طور قطع تغییری نخواهد داشت.

آسرایی خاطرنشان کرد: البته دولت حاضر عنوان دولت انقلابی را دارد و از معنای انقلابی چنین انتظاری به وجود می‌آید که شاید قرار است تغییرات گسترده‌ای ایجاد شود و امیدوارم این تغییرات به نفع هنرمندان باشد اما آنچه که تجربه شده به نظر می‌رسد از معنای انقلابی ایجاد محدودیت بیشتر مدنظر است و احتمالاً قرار است سختگیری‌ها بیشتر شود که امیدوارم اینگونه نباشد.

او افزود: البته من هیچگاه با وزارت ارشاد به مشکلی بر نخوردم و چارچوبی وجود دارد که این چارچوب را هنرمندانی که سال‌هاست کار می‌کنند به خوبی می‌شناسند. من معمولاً با افرادی چون حسین غیاثی، عبدالجبار کاکایی و... کار کرده‌ام که چارچوب‌ها را می‌شناسند و من به شخصه تا امروز به مشکلی بر نخورده‌ام.

این خواننده در پایان درباره انتظاراتی که امروز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رسیدگی به مشکلات هنرمندان وجود دارد، گفت: از نظر من بهترین کاری که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران جدید در شرایط حاضر می‌توانند انجام دهند رسیدگی به مشکل بیمه هنرمندان است. ما سال‌هاست که در این عرصه کار می‌کنیم و هیچ یک از هنرمندان بیمه نیستند و به نظر من یکی از بهترین و مهم‌ترین کارهایی که وزارت ارشاد می‌تواند در شرایط حاضر انجام دهد حداقل بیمه کردن افراد شناخته شده است که اعتباری دارند و سال‌ها در این عرصه فعالیت کرده‌اند. امیدوارم در دولت جدید همه هنرمندان در عرصه‌های مختلف بیمه شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: موسیقی پاپ ویروس موسیقی دولت وزارت ارشاد عبدالجبار کاکایی فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلات وزارت فرهنگ و ارشاد ایران دولت موسیقی وزارت ارشاد ویروس فریدون آسرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی

ایسنا/خوزستان مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان با اشاره به مشکلات بیمه‌ای این بیماران گفت: یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است.

مریم خوش‌اخلاق در گفت‌وگو با ایسنا‏، با اشاره به ۸ ماه می روز جهانی تالاسمی اظهار کرد:‌ انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

مشکل انجام بررسی‌های سالانه تالاسمی برای بیماران

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

کوچک شدن بسته خدمتی بیماران تالاسمی

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتورها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتورها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتورها را پرداخت می‌کنند یا نه. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رئیسی: قولی که دیگران در ساخت مسکن دادند را دولت سیزدهم عملی کرد
  • رئیس جمهور: ۱۰۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن تأمین شده است
  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • موسیقی می تواند مصائب جامعه را کاهش دهد
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر