Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@04:43:11 GMT

فریدون آسرایی: برای امرار معاش کارم به فروش زمین رسید

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۳۰۷۹

فریدون آسرایی: برای امرار معاش کارم به فروش زمین رسید

فریدون آسرایی از آن دست خوانندگان صاحب سبک پاپ بود که به دوران کنسرت‌های پر شمار و اعداد و ارقام عجیب و غریب دستمزد‌ها در دوران خوانندگی نرسید و به رغم ویژگی‌های خاصی که در صدایش وجود داشت هرگز به آنچه درخورش بود و استحقاقش را داشت دست نیافت. او که با صدای خاصش مدتی در رسانه ملی بسیار دیده می‌شد نتوانست مانند بسیاری از همکارانش از موقعیت فضای مجازی سود ببرد او در گفتگو با خبرگزاری برنا از اقدامات این روز هایش برای سال ۱۴۰۱ و مجموعه فعالیت‌های حرفه‌ای اش می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، فریدون آسرایی خواننده موسیقی پاپ که در کارنامه هنری اش چند آلبوم به نام‌های «سرگذشت»، «اولین سلام»، «غریبه»، «از تو دورم» و. دیده می‌شود در خصوص فعالیت‌های اخیرش گفت: سال گذشته مشغول آماده سازی تک آهنگ یا همان تک ضرب بودم که آن را به پخش هم رساندم علاوه بر آن درگیر اتمام آلبومم هستم که قرار است روز عید فطر شنیدنی شود.

او در پاسخ به این سوال که چه برنامه حرفه‌ای برای سال آتی دارد و قرار است چه کار‌هایی انجام دهد بیان کرد: در ابتدای اردیبهشت ماه آلبوم را روانه بازار کرده و بعد از آن تلاش می‌کنیم تا برنامه‌هایی به صورت زنده داشته باشیم.

این خواننده در خصوص این که چرا برخی از علاقه‌مندان به خوانندگی با هزینه‌های بالا و تولید تراک و قطعه‌های نامرغوب چهره شدند، اما بسیاری از استعداد‌ها به دلیل هزینه‌های بالا ناشناخته ماندند تصریح کرد: یک برنامه موسیقیایی برای انتخاب و دیده شدن ما روی کار آمد، اما متاسفانه با پخش آن برنامه موافقت نشد و جلوی ادامه آن را گرفتند. درحال حاضر همان برنامه در کانال‌های دیگر درحال اجرا است و واقعا چنین موضوعی باعث ناراحتی می‌شود چراکه یک سری از افراد در صدا و سیما هر کاری دلشان بخواهد انجام می‌دهند، اما به ما که می‌رسد حق انجام هیچ کاری را نداریم. متاسفانه بعضی از تهیه کنندگان زورشان در مقابل حرف‌ها و تصمیمات افراد بالادستی کمتر است و تهیه کننده برنامه ما نیز حرفش در مقابل بالادستی‌ها برو نداشته که بتواند در آن زمان این برنامه خوب و مفید همراه با چهره‌هایی که در آن حضور پیدا می‌کنند را به مردم معرفی کند.

خواننده «گل هیاهو» در پایان و در خصوص اینکه با توجه به تعطیلی مشاغل و کسب و کار‌ها در طی دو سال کرونایی و وجود تورم آیا زندگی او از لحاظ اقتصادی تنها از راه موسیقی تامین و مدیریت می‌شود اظهار کرد: خیر در طی این دوسال کرونایی از راه موسیقی امرار معاش نکردم و حقیقتا مجبور شدم یک قطعه زمین خود را بفروشم درواقع باید اینطور می‌شد چراکه برنامه‌ها بیشتر در حد تلویزیون بود و کنسرت‌ها همگی به صورت آنلاین برگزار می‌شد که من به هیچ عنوان از برگزاری کنسرت به صورت آنلاین خوشم نمیاید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فریدون آسرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر بخواهیم نگاهی منطقه‌ای به کشتار پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن داشته باشیم، شاید کمتر منطقه‌ای به پای کشورهای حاشیه شرقی مدیترانه برسد که سالانه ۱۱ تا ۳۶ میلیون بال پرنده در آن شکار می‌شود. امروز (پنجشنبه۲۰ اردیبهشت) روز جهانی پرندگان مهاجر است. گونه‌های متنوعی از پرندگان مهاجر یا از آسمان ایران عبور می‌کنند به مناطق گرمتر می‌روند و یا زمستان را در نیمه دوم سال در تالابهای ایران می‌گذرانند. پرندگان مهاجر محدود به گونه‌های قابل شکار و خوردن نمی‌شوند. ۷۰ درصد از پرنده‌هایی که در ایران می‌بینید مهاجرند.

پرندگان مهاجر به دلایل مختلفی جانشان در خطر است. اگر وجود ۱۰۰ میلیون گربه وحشی و بدون صاحب را کنار بگذارید، گسترش سریع شهرها و تاثیر مخربی که بر محیط زیست می‌گذارند برخی از گونه‌های مهاجر را به لبه انقراض کشانده است. اما امن‌ترین کشورها برای مهاجران آن هم به طور کاملا نسبی، آنهایی هستند که به کنوانسیون‌های بین‌المللی حفاظت از پرندگان پیوسته و برنامه‌های حفاظتی اجرا می‌کنند. از میان ۹ مسیر مهاجرت، مسیر آسیای شرقی-استرالیا یکی از خطرناک ترین مسیرهای پرواز در جهان برای پرندگان مهاجر است.

به عمل رفت و برگشت پرندگان از زیستگاه بهار و تابستان‌گذرانی به زیستگاه پاییز و زمستان‌گذرانی و بالعکس که معمولاً به واسطه تغییر فصل رخ می‌دهد، کوچ گفته می‌شود. کوچ معادل کلمه Migration است که اصطلاحاً در زبان محاوره، مهاجرت گفته می‌شود. به طور کلی دو نوع مهاجرت در میان حیوانات و مخصوصاً پرندگان وجود دارد: یکی مهاجرت روزانه و دیگری مهاجرت فصلی. در مهاجرتهای فصلی که در فصول مختلف صورت می‌گیرد، پرنده در یک فصل معین زادگاه و محل تولیدمثل خود را ترک نموده و در فصل دیگر مراجعت می‌نماید.

دلایل کشتار پرندگان مهاجر در دنیا مسومیت در جنوب صحرای آفریقا (برای مراقبت از دام کرکس‌ها را مسموم می‌کنند) تیراندازی برای تفریح در اروپا و آمریکای شمالی به دام انداختن پرندگان آوازخوان در آسیا قاچاق پرندگان در آمریکای جنوبی صید برای تامین خوراک صرفا لذیذ در خاورمیانه

ناامن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن دارند

مصر، لبنان، سوریه، مراکش، الجزایر، ایران، عراق، عربستان

امن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجر

کره شمالی، استرالیا، نیوزلند، کانادا، ایالات‌متحده، نروژ

چه گونه‌هایی در دنیا بیشتر شکار می‌شوند

انواع اردک

انواع غاز

انواع کبوترها

بلدرچین

فاخته

مهاجران در پنجره آمار

۱۱ هزار گونه پرنده در دنیا وجود دارد.

۱۸۰۰ گونه پرنده مهاجرت طولانی می‌کنند.

۵۰ میلیارد قطعه پرنده هر ساله در دنیا مهاجرت طولانی می‌کنند.

۷۰ درصد پرندگان ایران مهاجر هستند.

۳۴۰ گونه از پرندگان ایران مهاجرند.

۱۰۰ گونه پرنده مهاجر از ایران فقط عبور می‌کنند.

مسیرهای اصلی و طولانی مهاجرت پرندگان در دنیا: ۸ مسیر مهاجرت پرندگان ۱- آسیای شرقی – استرالیا: (خطرناکترین مسیر مهاجرت پرندگان در دنیا)

۸۵ میلیون کیلومتر مربع

۳۷ کشور

۴۹۲ گونه

۲- مسیر دریای سیاه و مدیترانه‌ای:

۴۹ میلیون کیلومتر مربع

۱۰۱ کشور

۳۰۲ گونه

۳- مسیر می‌سی‌سی‌پی- آمریکا

۳۰ کیلومتر مربع

۲۷ کشور

۳۸۲ گونه

۴- مرکز و جنوب آسیا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۲۹ کشور

۳۰۷ گونه

۵- مسیر اقیانوس اطلس شرقی -غرب آفریقا:

۴۶ میلیون کیلومتر مربع

۷۵ کشور

۲۹۷ گونه

۶- مسیر ناحیه غربی اقیانوس آرام

۲۱ میلیون کیلومتر مربع

۱۸ کشور

۳۲۳ گونه

۷- مسیر شرق آسیا- شرق افریقا

۵۷ میلیون کیلومتر مربع

۶۴ کشور

۳۳۱ گونه

۸- مسیر اقیانوس اطلس -آمریکا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۴۶ کشور

۳۹۵ گونه

کد خبر 850486 برچسب‌ها حیوانات - انقراض گونه‌ها مهاجرت حیوانات - پرندگان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاه‌ها
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن